Engelsk prosjekt skal leveres inn Fredag ! // 29.01.13

Jeg ligger ennå ikke tynt ann då :3 God tid ;D 3 dager :3 - 4,5 t på torsdag for då jobbe eg ^^" ...

Uansett så e eg ferdi me den ene tingen i oppgaven :3 Jeg har valgt å skrive om temaet; Illegal Trade og om organisjonen WWF, dermed bestemte eg meg for å mala et bilde som var litt symbolsk ^^" Etter 3 t er bildet ferdig og slik ser det ut: 

Vett ikkje om det e så lett å se ka eg tenkte når eg malte dette, men kan prøve å forklare litt ^^ Eg malte et nesehorm og en elefant ettersom de blir ofte drept av krypskyttere for å få hornene dems, altså ivory'en. Det kan se ut som et fredelig bilde men i bakgrunnen er det 3 svarte skikkelser ved trærna som skal da reprsentere krypskyttere. På selvedyrene er det også sår og litt blod i 'starten' av hornene. På baken til nesehornet har jeg også malt et slags bur-ish ting som skal representere at selv om de går fritt rundt om kring så er de aldr trygge selv om området er fredet. :3 Det var mer eller mindre det eg tenkte når eg malte :3

Men nå må eg tilbake til å skrive og finne fakta :3 

-Marie  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Miyako

Miyako

17, Stavanger

Eg hette Marie Louise og komme fra gode gamle Stavanger <3 Eg starta for ca 1 år siden med Cosplay'ing. Søk det opp om du lure. Blir litt blder av det her inne + alt annet jeg ønsker å legge til :3 PS: Kan finne på å skriva innleggene på Engelsk til tider. With Love Miyako ( <-- Nickname )

Kategorier

Arkiv

hits