Følte meg veldig produktiv i går // 20.01.13

Første innlegg dette her i 2013 ? Off da litt sent ^w^" ~ 

Uansett fra Fredag til Lørdag hadde jeg Kamii på besøk. Vi jobbet for det meste med matte og senere spilte vi litt Fiesta Online før vi la oss. Jeg forstår mer av matten vertfall nå, vi skal ha prøve på tirsdag om potenser, logaritmer og funkjsoner tror eg ^w^ Potenser er ok, logaritmer er ok selv om det er litt verre om det komme inn kombinasjoner av alle reglene og funkjsoner får jeg bare ikke til ><" Meg og Kalkulatoren er ikke venner, den vil ikkje visa meg det eg trenge >< Så akkurat nå ( tatt en liten pause da) sitter jeg å regner matte fra blanda oppgaver i boken :3 


Kamii regner matte og hjelpe meg ~<3 Arigatö Kamii-Chan <3

Men over til ka overskriften handler om: I går fikk jeg gjordt vertfall 2 ting som jeg leeeeenge har planlagt å fått gjordt :D + en ting til. Jeg fikk sydd poseholderen til mamma som vi kjøpte stoff til i sep-okt ca ifjor og så fikk jeg sydd på en krage på genseren jeg kjøpte i romjulen ifjor :D Også har jeg bakt små kaker som blei super søte >w< (og gode ~ <3) 


Poseholderen <3


En plain svart, myk genser fra NewYorker. 150 kr ble til en svart, myk genser med en syper søt lace-krage. Gragen går hele veien rundt.

   
Bilde; 1: kuttet opp i biter. 2: lagt på brettet. 3: Det ble 37 småker til sammen på 2 brett xD + 4 stjerner av reste deig. 4: Sånn så di ut ferdig stekt i 12 min :D 

Hurra, mange bilder i dag ! :D 

- Marie 

Én kommentar

SK

20.01.2013 kl.19:28

Så flink du e! :D

Skriv en ny kommentar

Miyako

Miyako

17, Stavanger

Eg hette Marie Louise og komme fra gode gamle Stavanger <3 Eg starta for ca 1 år siden med Cosplay'ing. Søk det opp om du lure. Blir litt blder av det her inne + alt annet jeg ønsker å legge til :3 PS: Kan finne på å skriva innleggene på Engelsk til tider. With Love Miyako ( <-- Nickname )

Kategorier

Arkiv

hits